Guy de Cock uit Lokeren rekent af met lekken in platte daken en leidingen

Kent u dat? Van die vervelende lekken waarvan u de oorzaak niet kunt vinden? Blijf niet nodeloos zoeken, want Guy De Cock uit Lokeren, Oost-Vlaanderen, is gespecialiseerd in het opsporen van alle soorten lekken. Of het nu gaat om het opsporen van lekken in leidingen of in platte daken, wij beschikken over de juiste kennis en apparatuur. Wij helpen u zelfs met industriële toepassingen voor het opsporen van lekken in platte daken.

Guy De Cock is een echt familiebedrijf, en dat merkt u! Wij staan bekend om onze uitstekende service en door onze zelfwerkende patroon heeft u één aanspreekpunt voor al uw klussen. Wij werken snel en efficiënt en gaan voor 100 procent klanttevredenheid. Voor het opsporen van lekken beschikken wij over een speciale nevel- en rookgenerator, zodat u er zeker van kunt zijn dat we geen lek over het hoofd zien.

Niet alleen sporen wij lekken vakkundig voor u op, maar ook helpen wij u graag direct met het verhelpen ervan. Als aannemer hebben wij jarenlange ervaring in het verhelpen van lekken. Wij werken hierbij uiterst nauwkeurig en zorgen voor een perfecte afwerking, zodat u er zo weinig mogelijk zichtbare schade aan overhoudt. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden of voor een gratis offerte. Wij staan graag voor u klaar!